Etimesgut Belediyesi'nden 3 tesis için geri sayım

Etimesgut Belediyesi, yeni tesislerinin Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in katılacağı açılışlar için geri sayıma geçildi. İşte detaylar...
Barış Yılmaz
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 16:00
Etimesgut Belediyesi'nden 3 tesis için geri sayım

Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Topçu Mahallesi kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Cami’nin yer aldığı tesisler 29 Eylül Cuma günü saat 13.30’da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Temeli 22 Eylül 2022 yılında atılan tesisler 1 yılda tamamlandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin dört bir yanına vatandaşların yaşam kalitesini yükselten tesisler kazandırdıklarını belirterek şunları kaydetti: “Topçu Mahallesimizde hizmete açacağımız tesislerimiz mahallemizin değerine değer katacak. Kapalı pazaryeri, zabıta merkezimiz ve Hoca Ahmet Yesevi adını verdiğimiz camimiz ve daha önce hizmete açılan polis merkezi, okulu, sağlık ocağı ile bu bölge daha merkezi duruma gelecektir. Geçen yıl temelini attığımız bu yatırımları tamamlayarak hizmete açacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mahallelimize, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Demirel açılışa tüm vatandaşları davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102024/etimesgut-belediyesinden-3-tesis-icin-geri-sayim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.