Dehşet evi: İzmir’de akran zorbalığı!

İzmir’de yaşları 9 ile 13 arasında değişen 6 kişilik kız arkadaş grubu, iddiaya göre akranları olan Ayşenur’a bir hafta boyunca her gün sürekli olarak işkencede bulundu. Ayşenur’un annesi, “Bu acıya dayanamıyorum bu işe yetkililer el koymazsa ben katliam yapacağım” ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
27 Eylül 2023, Çarşamba - 20:04
Dehşet evi: İzmir’de akran zorbalığı!

İddiaya göre, İzmir ilinin Konak ilçesine bağlı Tepecik semtinde yaşanan dehşet verici olayda yaşları 9 ile 13 arasında değişen 6 kız çocuğundan oluşan arkadaş grubu, akranları olan Ayşenur’u ilk gün evlerine çağırdılar, tehdit ve şantajla diğer günlerde de gelmesini sağlayarak 15 gün sürekli olarak işkence yaptılar.

OdaTV’de yer alan habere göre, tehdit ve şantaja maruz kaldığı için korkusundan kimseye bir şey anlatamayan küçük Ayşenur, yaşadıklarını özellikle ailesinden gizlemeye çalıştı. Fakat annesi işten döndüğü esnada, sokakta yaşanan bir karmaşaya şahit olunca, karmaşadakilerin kendisine “Ayşenur’u 6 kız dövmüş” demeleri üzerine küçük Ayşenur’un başına gelenler de gün yüzüne çıktı.

Röportaj yapılan anne, kızı Ayşenur’un yaşadıklarını ilk öğrendiğinde karakola gidip şikayette bulunduğunu, hastaneye gittiklerini, pedagoglarla görüştüklerini fakat sonuç alamadıklarını ifade etti. Savcılığa görüntüleri kendisinin teslim ettiğini söyleyen anne, kızı Ayşenur için darp raporu aldığını ancak bir türlü seslerini duyuramadıklarını vurguladı.

6 kız çocuğunun daha önce de başka bir kız çocuğuna kırık cam yedirmeye çalıştığını kaydeden anne, bir tedbir alınmasının şart olduğunu, aksi takdirde başka çocuklara da zarar vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

6 kız çocuğunun ailelerinden de şikayetçi olduğunu belirten anne, “Ailelerin bir özür dilemeyi bile çok gördüğünü, adalet söz konusu biz olunca nedense işlemediğini görüyorum. Bu acıya dayanamıyorum. Bu işe yetkililer el koymazsa ben katliam yaratacağım” ifadelerini kullandı.

Anne, 6 kız çocuğunun, Ayşenur'a bıçak çektiği, çıplak fotoğrafını çekerek şantajda bulunduklarını, iç çamaşırlarını kestiklerini, edep bölgesindeki tüyleri yaktıklarını ileri sürerek, yetkililerden yardım istedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102075/dehset-evi-izmirde-akran-zorbaligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.