Sevgilisi mesajına dönmedi diye yüksek gerilim hattına çıktı

Samsun ilinin Canik ilçesinde bir genç kız, erkek arkadaşının mesajına cevap vermemesi üzerine bunalıma girerek yüksek gerilim hattına çıktı. Bunalımlı kızı itfaiye ekipleri kurtardı.
Mevlüt Peker
|
28 Eylül 2023, Perşembe - 18:36
Sevgilisi mesajına dönmedi diye yüksek gerilim hattına çıktı

Samsun'un Canik bölgesinde, erkek arkadaşından mesajına yanıt alamayan genç bir kadın, tepkisini göstermek amacıyla yüksek gerilim direğine tırmandı.

Canik'in Düvecik Mahallesi'nde yaşanan olayda, A.Y isimli genç kadın, erkek arkadaşı H.S'den gelen cevapsız mesajlara öfkelenerek yaklaşık 40 metre yükseklikteki bir elektrik direğine çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ personeli yönlendirildi.

Elektrik akımının kesilmesiyle birlikte polis ekipleri, A.Y'yi ikna etmeye çalıştı. Genç kadın, erkek arkadaşının gelmesini istedi. H.S, olay yerine getirildiğinde A.Y, direkten inmeye çalışsa da başarılı olamadı. Polis, genç kadına güvende kalması ve itfaiye ekiplerinin onu kurtaracağı bilgisini verdi.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma operasyonunun ardından A.Y, itfaiye merdiveni yardımıyla güvenli bir şekilde yere indirildi ve erkek arkadaşına koşarak sarıldı. Olayın ardından hem A.Y hem de H.S, ifadeleri için polis merkezine götürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2102300/sevgilisi-mesajina-donmedi-diye-yuksek-gerilim-hattina-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.