İstanbul Havalimanı yolunda heyelan

Kuvvetli yağış nedeniyle İstanbul Havalimanı yolunda toprak kayması oldu.
Mevlüt Peker
|
28 Eylül 2023, Perşembe - 20:28
İstanbul Havalimanı yolunda heyelan

İstanbul'da şiddetlenen yağış, İstanbul Havalimanı yolunda toprak kaymasına yol açtı.

Sabah saatlerinde başlayan ve akşama doğru etkisini artıran yağış, kentin birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkiledi. Avrupa Yakası'nda bazı ilçelerde hafif yağış kaydedilirken, Silivri'den Küçükçekmece'ye kadar olan bölgede yağışın şiddeti arttı. Anadolu Yakası'nda ise Kavacık ve Çekmeköy bölgelerinde yağışın etkisi hissedildi.

Toprak kayması ve trafikte aksamalar

    İstanbul Havalimanı'na giden yol, şiddetli yağışın sebep olduğu toprak kayması nedeniyle trafiğe kapandı. Bu durum, birçok aracın yolda mahsur kalmasına neden oldu. Arnavutköy'de ise yağışın yol yüzeyini kayganlaştırması sonucu birçok araçta maddi hasar meydana geldi. Sultangazi'de ise su birikintileri nedeniyle araçlar ilerlemekte zorlandı.

    Belediye Başkanı'ndan bilgilendirme

      Yağışın etkisiyle ilgili olarak Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Kartoğlu, ilçede yaşanan olumsuzluklara dikkat çekerek, "Ekiplerimiz, yağışın sebep olduğu sorunlara hızla müdahale ediyor. Özellikle Toros Caddesi'ndeki sorunun atık su giderlerinden kaynaklandığını belirledik ve gereken önlemleri aldık. İlçemizdeki durumun genel olarak kontrol altında olduğunu belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

      http://www.ankaramasasi.com/haber/2102306/istanbul-havalimani-yolunda-heyelan
      İlginizi Çekebilir

      Yorumlar (0)

      Yorumunuz İletilmiştir.