Hakan Demirel’in babası Mustafa Demirel’i öldürüp, gözyaşıyla taziyeleri kabul ettiği ortaya çıktı

Hakan Demirel’in tartıştığı babası Mustafa Demirel’i öldürüp sonra da polisin dikkati çekmemek için gözyaşları içinde taziyeleri kabul ettiği anlaşıldı. “Vicdan azabı çektiğini söyleyen Hakan Demirel, “Bana kimse cani gözüyle bakmasın” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
17 Ekim 2023, Salı - 13:46
Hakan Demirel’in babası Mustafa Demirel’i öldürüp, gözyaşıyla taziyeleri kabul ettiği ortaya çıktı

Bursa’da yaşanan olay “böyle evlat olmaz olsun” dedirtti.

Olay, 9 Şubat’ta Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi'nde yaşandı.

H.D , annesinden boşanan ve  çalıştığı apartmanın bodrum katında kalan babası Mustafa Demirel'den 3 gün üst üste haber alamayınca kardeşi Hakan Demirel’i aradı.

İki kardeş gittikleri evde babalarının cesediyle karşılaştı.

 Demirel'in tüfekle sırtından vurularak öldürüldüğünü belirleyen polis bina ile çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Öldürdüğü babasına mesaj attı

Mustafa Demirel'in cep telefonu kayıtlarını mercek altına alan polis,  oğlu Hakan Demirel’in babasına, "Baba kredi kartlarının birinde para yok. Diğerindeki altın hesabını bozdurup, paraya çevirip alacağım. Bilgin olsun" mesajı attığını tespit etti.

Polis babasının arabasını da kullanan oğlu Hakan Demirel’i olan şüpheli olarak gözaltına aldı.

Suçsuz olduğunu ve babasını akrabalarının öldürmüş olabileceğini belirten Hakan Demirel, babasının cenazesine katılıp son görevini yapmak için izin istedi.

Hakan Demirel, suçunu itiraf ederek babasını öldürdüğünü söyledi.

İfadesinde uzun süredir kız arkadaşı olduğunu ve kendisini çok sevdiğini anlatan Demirel, bir hafta önce işten ayrıldığını ve işsiz olduğunu aktardı.

Demirel, olay günü babasının yanına gittiğini belirterek, “Sohbet ettik. Konu, kız arkadaşımdan açılınca ona evlenmek istediğimi söyledim. Babam da küfrettiği kız arkadaşıma hakaretler yağdırıp, 'Ondan sana hayır gelmez. Evlenmeyeceksin' diyerek son sözünü söyledi. Bunun üzerine aramızda kavga çıktı. Yan taraftan aldığım babama ait tüfek ile kendisine rastgele ateş ettim. Sonra da kredi kartlarını alıp, olay yerinden ayrıldım. Cinayeti işlediğim belli olmasın diye olaydan 30-40 dakika sonra cep telefonuna mesaj gönderdim. 3 gün sonra da 'Babamdan haber alamıyorum' diyerek kardeşimle kaldığı yere gittim. Haberim yokmuş gibi cesedini buldum." dedi.

Gözyaşı döküp taziyeleri kabul etti

Hakan Demirel hakkında 'üstsoya karşı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılırken ortaya çıkan gerçekler ise herkesi şaşırttı.

 Demirel'in kardeşiyle birlikte babasının cesedini bulduğu gün dikkat çekmemek için evin yanından ayrılmadığı, gözyaşı dökerek polislere 'Babamı kim, neden öldürdü?' diye sorduğu anlaşıldı.

Hakan Demirel’in, polisin yanında cep telefonu ile kendisini arayan kişilerin taziyelerini kabul ederek cinayeti gizlemeye çalıştığı belirlendi.

“Kimse bana cani gözüyle bakmasın”

Demirel Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasında , “Ağabeyim bana cani gözü ile bakacağı için, babamı öldürdüğümü o anda söyleyemedim. Vicdan azabı çekiyorum. Bana kimse cani gözüyle bakmasın" dedi.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105394/hakan-demirelin-babasi-mustafa-demireli-oldurup-gozyasiyla-taziyeleri-kabul-ettigi-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.