Garip: Konusu ve oyuncuları

Yeşilçam'ın en önemli aktörlerinden birisi olan Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı ve hikayesi ile herkesi derinden etkileyen Garip filmi ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.
Ecem Çetin
|
20 Ekim 2023, Cuma - 11:40
Garip: Konusu ve oyuncuları

Kemal Sunal ve Ece Alton'un başrolünde yer aldığı Garip filmi, Türk sinemasının en sevilen filmleri arasında yer alıyor. 

Televizyonda ne zaman oynasa seyirciyi ekrana kilitleyen filmin merak edilenlerini sizler için derledik. 

Peki, Garip'in oyuncu kadrosunda kimler var? Garip ne zaman yayınlandı?  Garip'in konusu ne? 

Garip'in oyuncu kadrosunda kimler var? 

Nilgün Saraylı, Fatoş Sezer, Reha Yurdakul, Yüksel Gözen, Günay Güner,Ekrem Dümer, Sevil Üstekin, Aslan Altın,Osman F. Seden, Necdet Yakın, Tuncer Sevi, Ahmet Turgutlu, Renan Fosforoğlu, Nejat Gürçen,Seyfettin Karadayı, Zeki Sezer, Dilek Pakalın, Memduh Ün, Muzaffer Cıvan, Adem Taşay, Akif Kilman, Çetin Tolbas, Meral Kurtuluş, Hakkı Kıvanç, Hikmet Gül, Ali Demirel, Erol Özkök,

Garip hangi yıl yayınlandı? 

1986 tarihinde yapımı gerçekleştirilen film, Ekim 1986'da seyircisiyle buluşmuştur. 

Garip'in konusu ne?

Beşiktaş sevdalısı bir genç olan Kemal, bir gün kundakta bir bebek bulur. Kemal bebeği evine getirir ve onu büyütür. Cin gibi bir kız çocuğu olan Fatoş babası Kemal ile maçlara gider. Baba- kız bir gün ev sahipleri tarafından evden atılır. Baba- kız para kazanmaya çalışırken, bir yapımcı Fatoş'u çok beğenir ve film sektörüne girmesinin yolunu açar. Baba- kız artık çok zengindir. Hal böyle olunca Fatoş'un gerçek babası onu almaya gelir. Fatoş gitmek istemiyordur ancak hakim Fatoş'u gerçek babasına verir. Kızı gibi büyüttüğü Kemal bu karara çok üzülür. Bür gün  Fatoş kendini inşaattan atmaya kalkar. Gerçek babası kızının hayatı için onu tekrar Kemal'e verir ve filmin sonunda Nesrin ile Kemal evlenir.

Yapımcılığını Osman F. Seden ve Memduh Ün yaptığı filmin yönetmen koltuğunda  Memduh Ün oturmaktadır. Filmin senaryosunu Memduh Ün, Fatma Girik, Bülent Oran kaleme almıştır. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105821/garip-konusu-ve-oyunculari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.