AK Parti'nin Büyük Filistin Mitingi'ne ilişkin Mesut Doğan: ''İktidar miting yapmaz''

Saadet Partili Mesut Doğan, AK Parti'nin düzenleyeceği 'Büyük Filistin Mitingi'ne ilişkin, "İktidarın miting yapması tam bir tiyatro, tam bir komedi. Hadi miting yapacaksın neden bir hafta sonra?" dedi.
Ecem Çetin
|
25 Ekim 2023, Çarşamba - 15:29
AK Parti'nin Büyük Filistin Mitingi'ne ilişkin Mesut Doğan: ''İktidar miting yapmaz''

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Ankara Masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Doğan, AK Parti'nin  28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği “Büyük Filistin Mitingi'neilişkin konuştu. 

Mesut Doğan, “Şimdi sen çıkıyorsun ben Filistinli kardeşlerime yardımcı olma niyetiyle miting yapacağım diyorsun. İyi de iktidar miting yapmaz ki. “ dedi.

"Orada büyük bir katliam var"

İktidarın fiili adımlar atması gerektiğini ifade eden Doğan, “Hele de son yaşanan hastane bombalamasından sonra direk müdahale etmesi gerekiyordu. Asker göndermesi gerekiyordu. Çünkü olay insan hakları ihlali değil. Bir vahşet, cinayet var. Orada büyük bir katliam var. Bu katliamı yapanların bunu ibadet aşkıyla yaptığı bir katliam var.“ ifadelerini kullandı.

“İktidarın miting düzenlemesini tam bir komedi olarak görüyorum.” diyen Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, şu ifadeleri kullandı;

"İktidarın miting yapması tam bir tiyatro, tam bir komedi"

“İktidarlar miting falan düzenlemezler. Mitingi, sivil toplum örgütleri veya muhalefet olan siyasi partiler bir konuya dikkat çekmek için yaparlar. İktidar icraat yapar.  İktidarın miting yapması tam bir tiyatro, tam bir komedi. Hadi miting yapacaksın neden bir hafta sonra? İsrail’e, ‘Sen 1 hafta içerisinde yapabildiğini yap, ondan sonra  biz miting yapalım ki sana sıkıntı çıkartmayalım mı’ deniliyor. İktidarın bir haftaya ihtiyacı mı var? Tek dayanak, tek çalışma olarak mitingi gördüyse neden bir hafta sonra?”,

"Türkiye asker gönderse her şey durur"

Doğan, Türkiye'nin Filistin'e asker göndermesine ilişkin, "Bu kadar sıkıntılı bir pozisyonda bile iktidar 'böyle devam ederse ben asker göndereceğim'. Her şey durur. Ona cesaret edemezler şu anda. Beni endişelendiren durum şu; Bu cümleyi kullanamayacağımızı biliyorlar. Bu cümleyi kuramayacak hale getirdiler bizi. Türkiye'nin bağışıklık sistemini bozdular." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2106677/ak-partinin-buyuk-filistin-mitingine-iliskin-mesut-dogan-iktidar-miting-yapmaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.