Ticari ilişkiler ve enerji meseleleri Atakule'de konuşuldu...

Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck, Almanya-Türkiye arasındaki çeşitli konuları görüşmek için Ankara'da bulunurken, Ankara'nın simge yapılarından Atakule'de resepsiyon düzenledi.
Ankara Masası
|
27 Ekim 2023, Cuma - 07:35
Ticari ilişkiler ve enerji meseleleri Atakule'de konuşuldu...

Resepsiyona, Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve Türk ile Alman iş dünyasından birçok davetli katıldı.

Uzun bir süre...

Habeck, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Almanya Ekonomi Bakanı'nın Türkiye'ye 2018'den bu yana ilk kez geldiğini, bunun çok uzun süre olduğunu söyledi.

Pek çok konu görüşüldü

Bugün kendisi ve Alman delegasyonu için çok ilginç bir gün olduğunu vurgulayan Habeck, ekonomik meseleler, ticari endüstriler, yenilenebilir enerji miktarının artırılması, ticari ilişkilerdeki engellerin aşılması ve enerji ile ilgili pek çok konu hakkında derinlemesine görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

Çok şey tartışacağız

Habeck, bu temaslarına ilişkin, "Bu çok somuttu ve bana ve ekibime Almanya'dayken yapacak çok iş ve Avrupa Birliği'nden meslektaşlarımla tartışacak çok şey verdi." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2107014/ticari-iliskiler-ve-enerji-meseleleri-atakulede-konusuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.