İstanbul'u sağanak vurdu

İstanbul'da etkisini artıran sağanak yağışlar nedeniyle kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 90'a yükselirken, bazı noktalarda su birikintileri oluştu.
Ankara Masası
|
03 Kasım 2023, Cuma - 06:55
İstanbul'u sağanak vurdu

Akşam saatlerinde başlayan ve zaman içinde şiddetini artıran sağanak yağışlar, bazı yollarda su birikintilerine yol açarak sürücülere zor anlar yaşattı.

D-100 kara yolu Cevizlibağ mevkisinde, Edirne ve Ankara istikametlerinde trafik neredeyse tamamen durma noktasına geldi. Kara yolunun Çağlayan mevkisinde de her iki yönde trafik aksamaları yaşandı. Aynı zamanda Çağlayan Metrobüs Durağı'nda da yoğun yolcu bekleyişi gözlendi.

Sürücüler ve yayalar, D-100 kara yolunun Fatih, Zeytinburnu ve Bahçelievler mevkilerinde aralıklarla etkili olan sağanaktan olumsuz etkilendi. Bazı vatandaşlar yağmurun geçmesini beklemek için üst geçitlerin altına sığındılar.

Mahsur kaldılar

Çekmeköy'de, Anadolu Yakası'nda özellikle Ümraniye ve Çekmeköy ilçelerinde etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle mahsur kalan iki araç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çekmeköy Mimar Sinan Caddesi'nde su birikintileri nedeniyle mahsur kalan araçlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2108256/istanbulu-saganak-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.