Aydın'daki olayda yeni gelişme... Gözaltılar var...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen olayda polis ve gazeteciyi darbettiği öne sürülen 7 kişi yakalandı.
Ankara Masası
|
13 Kasım 2023, Pazartesi - 05:10
Aydın'daki olayda yeni gelişme... Gözaltılar var...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, bir eğlence mekanında sigara denetimi sırasında polis ve gazeteciye yönelik saldırıda bulundukları iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Yeni Sanayi Mahallesi'nde polis ekipleri, bir eğlence mekanında sigara denetimi gerçekleştirdi. Denetim sırasında iş yeri yetkilileri, çalışanlar ve polisler arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmaya, iş yeri sahibinin tanıdığı olan U.K. ve oğlu C.O.K. da dahil oldu.

Olayın ardından U.K., bir polis memuruna saldırdı, durumun kontrol altına alınabilmesi için takviye ekipler çağrıldı. Bu sırada, olay yerinde görüntü kaydı yapan gazeteci Günay Pabuşçu'yu iş yeri çalışanları engelledi. Pabuşçu'nun telefonundaki görüntüleri silmek için çalışanlar tarafından zorla bir noktaya götürüldüğü ve görüntülerin silindiği belirtildi.

Darp raporu alan polis memuru M.B. ile Günay Pabuşçu, şikayetçi oldu. Soruşturmayı başlatan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, 7 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. U.K. ve oğlu C.O.K. ile iş yeri sahibi O.K.G. ve 4 çalışan gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen U.K. tutuklandı, C.O.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin emniyetteki ifadeleri devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2109760/aydindaki-olayda-yeni-gelisme-gozaltilar-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.