Dilan Polat ve Engin Polat yeniden tutuklandı! Bu seferki suçları daha başka!

Kara para aklaması suçlarıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına yeniden ifade verdi. Polat ailesi tekrar tutuklandı.
Ankara Masası
|
14 Kasım 2023, Salı - 16:55
Dilan Polat ve Engin Polat yeniden tutuklandı! Bu seferki suçları daha başka!

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan Banu Parlak'a ait güzellik merkezini 1 Ekim'de motosikletli kişiler tarafından kurşunlanmasına ilişkin soruşturma devam ediyor.

Geçen hafta kara para aklama suçlaması ile tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ve Sezgin Polat  tutuklu bulundukları Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan jandarma eşliğinde, ifadeleri alınmak üzere tekrar Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirildi.

Yeniden tutuklandılar

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na yeniden ifade veren Polat ailesi, güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturmada, silahlı saldırıya azmettirmek suçundan tekrar tutuklandı.

Banu Parlak güzellik merkezine yapılan saldırı sonrası "Başıma bir şey gelirse  sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polattır." diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2109994/dilan-polat-ve-engin-polat-yeniden-tutuklandi-bu-seferki-suclari-daha-baska
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.