​​Çankaya Üniversitesi Rektörü Maraş Travel Expo Ankara'da konuştu

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Travel Expo Ankara'da konuşan Çankaya Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hadi Hakan Maraş, yabancı uyruklu öğrencilerin Türkiye'ye ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağladıklarını söyledi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2023, Cuma - 16:27
​​Çankaya Üniversitesi Rektörü Maraş Travel Expo Ankara'da konuştu

Ankara'da 6.'sı düzenlenen  Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Travel Expo Ankara) ATO Congresium'da ziyaretçilere açıldı. 

Başkentin turizmini canlandırılmasına ilişkin değerlendirilmeler yapılan fuara üniversite rektörleri de katılım gösterdi.

Çankaya Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Hadi Hakan Maraş Ankara Masasına konuştu.

Fuara katılan Çankaya Üniversitesi Rektörü Maraş, yabancı uyruklu öğrencilerin Ankara'ya getirilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de yabancı uyruklu öğrenci sayısının arttırılması ile ilgili konuşan Çankaya Üniversitesi Rektörü Maraş, devletin adım atması ve mevzuatların üniversitelerin yanında olması ayrıca halkın da yardımcı olması gerektiğini kaydetti.

Profesör Doktor Hakan Maraş, üzüntüyle üniversitenin içinde turizm programının olmadığını ancak Ankara turizmine katkı sağlamak için yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitede eğitim almalarını sağlamak adına yoğun çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Maraş, dün gerçekleştirilen YÖK toplantısında uluslararası öğrencilerin Türkiye’de ki üniversitelerde ağırlanmasının arttırılması konusunun gündeme geldiğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110507/cankaya-universitesi-rektoru-maras-travel-expo-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.