Hangi il ve ilçelerde eğitime ara verildi?

Tüm yurdu etkisi altına alınan yağışlı ve fırtınalı hava hayatı olumsuz etkilerken eğitimi de sekteye uğrattı. Birçok ilde eğitime ara verildi. İşte son durum...
Ankara Masası
|
20 Kasım 2023, Pazartesi - 07:27
Hangi il ve ilçelerde eğitime ara verildi?

Türkiye'yi etkisi altına alan fırtınalı ve yağışlı hava eğitimi de vurdu. Valilik kararlarıyla birçok ilde eğitim öğretime ara verildi. İşte eğitim öğretime ara verilen il ve ilçeler;

Bolu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım'da, tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde eğitime 1 gün ara

Yığılca Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, buzlanmaya bağlı ulaşımda yaşanabilecek sorunlar nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında 20 Kasım 2023 Pazartesi 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Sinop il merkezi ile 4 ilçede eğitime bir gün ara verildi

Sinop il merkezi ile bazı ilçelerde elverişsiz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildiği bildirildi.

Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kıyı kesimlerinde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçeleri ve köylerinde tüm resmi ve özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, halk eğitim kurslarında, özel öğretim kurslarında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verildi."

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, devam eden yoğun yağış nedeniyle Bismil ve bağlı köylerde 20 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Sinop Üniversitesinde eğitime 1 gün ara verildi

Sinop Üniversitesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde etkili olan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle üniversitenin tüm birimlerinde eğitim öğretime 20 Kasım Pazartesi günü ara verildiği bildirildi.

İlçe kaymakamlıklarının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda, kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü için eğitime ara verildiği bildirildi.

Batman'da eğitime 1 gün ara verildi

Batman'da, aşırı yağış nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü eğitime ara verildiği bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Bingöl'ün 5 ilçesi ile Şırnak’ta eğitime bir gün ara verildi

Bingöl ve Şırnak valiliklerince yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü, eğitim öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yoğun yağmur yağışının aralıksız devam etmesi ve ilerleyen saatlerde beklenen kar yağışı nedeniyle, Adaklı, Karlıova, Kiğı, Yedisu ve Yayladere ilçelerimizde 20 Kasım Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile olan kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada da, "Meteorolojik verilere göre, devam eden olumsuz hava şartları sebebiyle ilimiz genelinde eğitim öğretime 20 Kasım Pazartesi günü ara verilmesine, engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110785/hangi-il-ve-ilcelerde-egitime-ara-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.