İstanbul İçin Son Çağrı filminin galası yapıldı!

Yarın izleyicisiyle buluşacak olan İstanbul İçin Son Çağrı filminin galası yapıldı. Gecede Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ göz kamaştırdı.
Ecem Çetin
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 09:45
İstanbul İçin Son Çağrı filminin galası yapıldı!

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in uzun bir aradan sonra birlikte kamera karşısına geçtikleri İstanbul İçin Son Çağrı filmi yarın Netflix'te izleyici karşısına çıkacak. 

Seyircinin büyük bir merakla ve heyecanla beklediği filmin galası dün akşam İstanbul'da yapıldı. 

Çekimleri İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilen  İstanbul İçin Son Çağrı filminin galasına başta başrol oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, yönetmen  Gönenç Uyanık, filmin yapımcısı Onur Güvenatam ve  senaristi Nuran Evren Şit katıldı. 

Filmin yıldızlarının yanında galada çok sayıda isim de yer aldı.  ABD İstanbul Başkonsolosu Julie A. Eadeh başta olmak üzere Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu, Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi  Başak Dizer, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Sedef Avcı ve  Hande Subaşı galaya katıldı. 

Beren Saat, galada lila renginde  püskül detaylı bir elbise tercih ederken,  Kıvanç Tatlıtuğ da siyah takım elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterdi. Saat ve Tatlıtuğ tarzları ve uyumlarıyla oldukça dikkat çekti. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2111179/istanbul-icin-son-cagri-filminin-galasi-yapildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.