Gürültü katliamı: 5 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı!

Ankara’nın Sincan ilçesinde, üst kat komşularının 5 üyesini, gürültü yaptıkları gerekçesiyle katleden zanlı tutuklandı.
Mevlüt Peker
|
24 Kasım 2023, Cuma - 18:35
Gürültü katliamı: 5 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde, gürültü yüzünden çıkan bir tartışma korkunç bir katliamla sonuçlanmıştı.

Mustafa Kemal Mahallesi, Papatya Sokak'ta bulunan Kader Apartmanı'nda yaşanan olayda, 72 yaşındaki Tahsin Ünsür, üst katında yaşayan komşusu Hamdi Turgut ve ailesiyle gürültü yaptıkları gerekçesiyle tartıştı.

Tartışma sonucunda Ünsür, evinden getirdiği pompalı tüfekle Hamdi Turgut (41), annesi Behiye (71), eşi Sunay (40), oğlu Mustafa (13) ve kızı Ceyda Turgut'a ateş açarak ailenin 5 üyesini öldürdü. Vahşice işlenen cinayet toplumda büyük şok ve üzüntüye yol açtı.

Şüpheli Tahsin Ünsür adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan Tahsin Ünsür, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmayı yürüten savcı, Tahsin Ünsür'ün ifadesini aldıktan sonra, 'nitelikli öldürme' ve 'kasten öldürme' suçlamalarıyla tutuklanması için nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Tahsin Ünsür tutuklandı

Tahsin Ünsür, nöbetçi sulh ceza hakimliğince yapılan duruşmada 'nitelikli öldürme' ve 'kasten öldürme' suçlarından resmen tutuklandı. Bu karar, toplumda bir nebze de olsa adaletin yerine getirilmesi yönünde bir adım olarak değerlendirildi. Bu olay, komşuluk ilişkilerindeki gerginliklerin ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğinin trajik bir örneği olarak kayıtlara geçti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111453/gurultu-katliami-5-kisiyi-olduren-zanli-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
D.e.
24 Kasım 2023, 19:58
Çok iyi olmuş inşallah ömür boyu çıkamaz ve hapislerde çürüyüp cehenneme gider ve adalet bakanına teşekkür ediyorum ben olsam pompalı tüfekle öldürürüp taş atardım sonra polisi arardım