Altın Kelebek'te ödül alamayınca eski ödülünü çöpe attı!

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayan sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Reynmen, dikkat çeken bir harekete imza attı. 2020 yılında kazandığı Altın Kelebek ödülünü çöpe atan Reynmen, o anları kahkaha emojili bir video ile sosyal medyada paylaştı.
Büşra Bayrak
|
04 Aralık 2023, Pazartesi - 16:19
Altın Kelebek'te ödül alamayınca eski ödülünü çöpe attı!

Dün akşam gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Şarkıcı ödülü Edis'e, En İyi Rapçi Ödülü ise Blok3'e gitti.

Ancak Reynmen, bu yıl ödül alamayan isimler arasında yer aldı. Geçmiş yıllarda kazandığı Altın Kelebek ödüllerini çöpe atan Reynmen, paylaştığı video ile takipçilerini şaşırttı.

Reynmen'in kısa sürede viral olan videosu, sosyal medyada çeşitli tepkilere neden oldu. Birçok kullanıcı, Reynmen'in bu davranışını bu yıl ödül alamamasına bağlayarak eleştirilerde bulundu. 

"Bu kadar ödül budalası olmayın"

Ancak Reynmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah Hz. İbrahim gibi uyandım. Dün gece put kırdım da bu sabah ateşe atılıyormuşum gibi hissediyorum. Arkadaşlar, bu kadar ödül budalası olmayın. Attım ulan, vitrinimde yer yoktu, attım!" şeklinde espriyle karışık bir yanıt verdi.

Fenomen şarkıcı, açıklamasını "Rafa kitap koyacağım, kitap önerisi olan var mı?" diyerek noktalayarak olaya esprili bir yaklaşım sergiledi. 

Bu hareketiyle dikkat çeken Reynmen, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112919/altin-kelebekte-odul-alamayinca-eski-odulunu-cope-atti
Etiketler: Altın Kelebek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.