Icardi ve Wanda Nara, marka yüzü oldu!

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir mücevher markasının reklam yüzü oldu.
Mevlüt Peker
|
05 Aralık 2023, Salı - 00:59
Icardi ve Wanda Nara, marka yüzü oldu!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, bir mücevher firmasının marka yüzü olarak seçildi.

Bu işbirliğinin tanıtım toplantısı, Raffles Hotel'de düzenlendi. Etkinliğe Icardi ve Wanda Nara'nın yanı sıra Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ile yönetim kurulu üyesi Şükran Güzeliş de katıldı. Icardi ve Nara, toplantıya ay-yıldızlı bileklikler takarak geldi ve işbirliğinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Icardi, Türkiye'deki hayatından çok memnun olduğunu belirterek, Türk halkından aldığı sevgiyi her zaman içinde taşıdığını ve bu sevgiyi geri vermek istediğini dile getirdi. Icardi, "7 yaşındaki çocuğum bile sokakta sevgi görüyor. Ben de sosyal ortamda, sahada, her yerde sevgi görüyorum. Elimdeki Türk bayrağıyla, ay-yıldızı her yerde taşıyarak, bize gösterilen sevginin karşılığını ödemeye çalışıyoruz." dedi.

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş ise, markalarını en iyi şekilde tanıtmak için çalıştıklarını belirtti ve Icardi ve Wanda Nara ile işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyduklarını ifade etti. Güzeliş, "Bu değerli çiftin ülkemizde ve tüm dünyada milyonlarca takipçisi var. Mesleklerindeki başarılarının yanı sıra birbirlerine olan aşklarıyla da tanınıyorlar. Bu nedenle markamıza çok yakıştıklarını düşünüyorum. Reklam filmleri çekimlerimiz başladı ve ilk filmimiz bugün yayına giriyor." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112979/icardi-ve-wanda-nara-marka-yuzu-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.