Time, Taylor Swift’i “Yılın Kişisi” seçti

ABD’nin dünyaca ünlü haftalık dergisi Time, dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'i "Yılın Kişisi" seçti.
Mevlüt Peker
|
07 Aralık 2023, Perşembe - 00:53
Time, Taylor Swift’i “Yılın Kişisi” seçti

ABD'nin prestijli haftalık yayını Time dergisinin her yıl düzenlediği "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift seçildi. Swift, bu ödülle kariyerinde yeni bir başarıya imza attı.

Genel Yayın Yönetmeni Jacobs'tan övgü dolu sözler

Time dergisinin genel yayın yönetmeni Sam Jacobs, Taylor Swift'i "kendi hikayesinin hem yazarı hem de kahramanı" olarak tanımladı. Jacobs, Swift'in sınırları aşma ve ilham kaynağı olma başarısına dikkat çekerek, onun dünya çapında pek çok insanı etkilediğini vurguladı.

Swift'in MTV Ödülleri'ndeki rekoru

Taylor Swift, MTV Video Müzik Ödülleri'nde 11 dalda adaylık kazanarak, tamamı kadınlardan oluşan "Yılın Sanatçısı" kategorisi dahil 9 ödülle rekor kırdı. Bu başarısı, Swift'in müzik dünyasındaki etkileyici konumunu gösteriyor.

Derginin önceki "Yılın Kişisi" seçimleri

Time dergisi, daha önce 2017'de cinsel taciz skandallarında "sessizliği bozan" insanları "Yılın Kişisi" olarak seçmiş ve bu kişiler arasında Taylor Swift de yer almıştı. Dergi, 2021'de Elon Musk'ı ve 2022'de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i bu unvanla onurlandırmıştı. Swift'in bu yılki seçilmesi, derginin çeşitliliğe ve farklı alanlardaki başarıları tanıma politikasını yansıtıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2113291/time-taylor-swifti-yilin-kisisi-secti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.