Atilla Taş az bile tutuklanmış!

Atilla Taş'ın tutuklanmasına yol açan olayın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Bardan sokağa, polis merkezinden adliyeye ne Atilla Taş ne de karısı hiç uslu durmamış!
Mevlüt Peker
|
24 Aralık 2023, Pazar - 01:15
Atilla Taş az bile tutuklanmış!

Ham Çökelek Atilla Taş, karısıyla birlikte aşırı alkol aldıktan sonra barda çıkardıkları olay sonrası bir de polise mukavemet gösterince gözaltına alınmış, polis merkezinde de rezillik çıkardıktan sonra çıkarıldıkları adli makamlar tarafından haklarında karar verilmişti. Atilla Taş için tutuklama kararı veren mahkeme, defalarca polis memurlarına vahşice saldıran Atilla Taş’ın karısını ise adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı.

Ne olmuştu?

Ham Çökelek şarkıcısı Atilla Taş ve karısı, İstanbul Beşiktaş'ta eğlendikleri barda iddialara göre aşırı miktarda alkol aldıktan sonra ilk olarak içeridekilere rahatsızlık verince işletme çalışanları ve yetkilileri tarafından dışarı çıkarılmak istenmişti. Atilla Taş, bardan atılmalarını hazmedemeyerek işletmecilerle kavga etmişti. Olay yerine gelen polise de çirkinlik yapan ve mukavemet gösteren Atilla Taş ve sürekli polis memurlarına saldıran karısı gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Atilla Taş tutuklanarak cezaevinde ağırlanırken, Atilla Taş’ın karısı ise adli kontrol koşuluyla salıverilmişti.

Atilla Taş’ın karısının saldırmadığı polis kalmamış

Ham Çökelek şarkıcısı Atilla Taş'ın çıkardığı olayın çok sayıda güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Atilla Taş ve karısının barda çıkardığı olayların sokakta da devam ettiği, bununla da yetinmeyerek olay yerine gelen polis ekibine saldırdığı görülüyor. Atilla Taş’ın karısının iyice zıvanadan çıktığının görüldüğü tüm kamera kayıtlarında sürekli olarak polis memurlarına saldırdığı, hatta çok sert fiziksel şiddette bulunduğu görülüyor. Atilla Taş’ın karısının tüm taşkınlıklarına rağmen polis memurlarının insanüstü bir sabır gösterdikleri görülüyor. Polis merkezindeki görüntülerde yine Atilla Taş ve karısı sokakta yaptıkları taşkınlıklara kaldıkları yerden devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2116208/atilla-tas-az-bile-tutuklanmis
Etiketler: atilla taş
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.