Fethi Yaşar yaş eleştirilerine yanıt verdi: "İlk günkü gibi heyecanlıyım, bu son dönemim"

Yerel seçimlere yönelik konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, son kez aday olduğunu ifade etti. Yaşar, neden aday olduğuna ilişkin ise, "Yenimahalle'ye kadromuzla beraber çok daha verimli, daha güzel işler, eksiklerini tamamlayacağımıza inanmasam zaten aday olmazım" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
25 Aralık 2023, Pazartesi - 14:59
Fethi Yaşar yaş eleştirilerine yanıt verdi: "İlk günkü gibi heyecanlıyım, bu son dönemim"

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı... 

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde seçim heyecanı yaşayacak...

Sandık başına gidecek olan seçmenler yeni belediye başkan adaylarını belirleyecek...  

Seçim için geri sayım devam ederken, hazırlıklarda tüm hızıyla sürüyor...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adaylarını tek tek kamuoyuyla paylaşıyor. 

Bu isimlerden biriside Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar... 

3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Fethi Yaşar yeniden başkan adayı oldu. 

Aynı şekilde  uzun yıllardır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Büyükerşen, yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı. 

74 yaşında olan Yaşar ve 86 yaşında olan Büyükerşen, yaşlarına rağmen aday olmasına yönelik bir takım eleştiriler geldi. 

Ankara Masası Gündem Özel yayınına konuk olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eleştirilere yönelik konuştu.

" Yenimahalle sevdamı devam ettirmek istiyorum"

"Ben inanıyorum ki ciddi bir şekilde Yenimahalle halkı bize sahip çıkacak" Yaşar, şu ifadeleri kullandı;

"Ben de onlara son dönemim olarak kalan projelerimin tamamlanması, Yenimahalle'yi daha iyi noktalara, daha üst noktalara taşımak için gecemi gündüzüme vererek Yenimahalle sevdamı devam ettirmek istiyorum. Takdir Yenimahalle halkının"

" Benim heyecanım ilk başladığım gibi noktadayım"

Yaşar, "Gençleşmesi de lazım. Ama tecrübe de lazım. Yeni gelen eskiyi aratmamalı. Bizde öyle bir söz var, aldığın bir işçi, çıkardığın bir işçiden daha verimsizse orada başarı yoktur. Şimdi biz Yenimahalle'yi belli bir noktaya taşıdık. Benim heyecanım ilk başladığım gibi noktadayım. Heyecanı olmayan bir insanın başarılı olma şansı da yoktur. Cumartesim yok, pazarım yok. Yenimahalle'de bir gün bir vatandaşın yüzünü güldürsem o gün rahat uyku uyuyorum." dedi. 

" Belediye artık olması gereken bir belediye oldu, kurumsallaştı" 

Kaynakları verimleri kullandıklarını ifade eden Fethi Yaşar, "Bunu görüyor vatandaş. Belediye artık olması gereken bir belediye oldu, kurumsallaştı. Yani vatandaşın işini benim müdürüm çözüyor, başkan yardımcı çözüyor, alttaki personelimiz çözüyor. Onu işletemezsen, her şeye sen müdahale olursan o sistemi kuramazsın, başarılı olmazsın. Şimdi bir barış sistemi var. Yenimahalle esnafı memnun, Yenimahalle vatandaşları memnun. Temizlikte, sağlıkta, sporda, sanatta, bakıyorlar başka ilçelere. Bir de Yenimahalle'ye bakıyorlar. " ifadelerini kullandı. 

"Yenimahalle'nin  eksiklerini tamamlayacağımıza inanmasam zaten aday olmazdım"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Şimdi kalan kafamdaki Yenimahalle'nin bölgelerinde yapacağımız projeleri de nasip olur bu sene, bu dönemde belediye başkanı olduğum zaman onları da bitirdikten sonra tabii ki biz çekileceğiz. Sağlığım yerinde. Allah'a bin şükür. Çünkü benim hayatım da programlıdır. Ben öyle sağlıklı, zararlı hiçbir işle alakam yoktur. Uykumu sabahında alırım, gündüz uykum vardır. Onun için Yenimahalle'ye kadromuzla beraber çok daha verimli, daha güzel işler, eksiklerini tamamlayacağımıza inanmasam zaten aday olmazdım. Yani onun için vatandaşlarımız müsterih olsun. Beni iyi şekilde hizmet edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2116487/fethi-yasar-yas-elestirilerine-yanit-verdi-ilk-gunku-gibi-heyecanliyim-bu-son-donemim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.