AK Partili Zehranur Aydemir'den Mansur Yavaş'a eleştiri!

Zehranur Aydemir, Mansur Yavaş'ın" yaptık" diye ifade ettiği teknoloji merkezlerinin yapılmadığını söyledi. Aydemir, "Gidiyorsunuz güvenliğin haberi yok ‘Burada hiçbir şey yok diyor’ bir tanesi yine gidiyorsunuz haberleri yok sizi kapkaranlık koridorlar karşılıyor soruyorsunuz ‘Yok’ diyor" dedi.
Ecem Çetin
|
29 Aralık 2023, Cuma - 17:16
AK Partili Zehranur Aydemir'den Mansur Yavaş'a eleştiri!

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Aydemir, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı teknoloji merkezleri üzerinden eleştirdi. 

Zehranur Aydemir, şu ifadeleri kullandı; 

"4 tane teknoloji merkezi yaptık diye bir tweete denk geldik. Haberiniz var mı diye sordum, böyle bir şey olsa en çok gençlerimiz faydalanır diyorum. “Böyle bir yer var mı yok mu?” Kimsenin haberi yok. Sonra biz gittik. 4 tane yer var birisi Kuzey Yıldızı Teknoloji Merkezi, Bir tanesi Dikmen’de, bir tanesi Çankaya Ansera’da bir tanesi de yine Ulus’ta ifade ettikleri. 

"Sizi kapkaranlık koridorlar karşılıyor soruyorsunuz"

Bir tanesi göreve geldiklerinden 2 yıl sonra açılmış, 1 yıl içerisinde gençlere sözler verilmiş, ancak bir türlü hizmet başlamamış. 1 yıl sonra demişler ki, ‘Biz burayı yönetemiyoruz ne yapalım?’ birkaç farklı topluluğa STK’ya kuruluşa devretmişler onlar sadece güvenliğe temizliğe vesaire bakmış. Gidiyorsunuz güvenliğin haberi yok ‘Burada hiçbir şey yok diyor’ bir tanesi yine gidiyorsunuz haberleri yok sizi kapkaranlık koridorlar karşılıyor soruyorsunuz ‘Yok’ diyor. Güvenliğe beraber bulalım diyorsunuz videoyu takip ederek bir yer buluyorsunuz kapalı sadece masanın sandalyenin olduğu bir yer. Diyorsunuz, ‘burada bir şey yapılmıyor mu?’ güvenlik burada 6 ayda bir bir şey düzenleniyor diyor. 

"Biz Ankara’nın teknolojiyle gençlere açılan her türlü imkânla birleşmesini istiyoruz"   

Ama bakıyorsunuz Mansur Yavaş’ın tweetlerine ‘Biz bunu yaptık’ falan filan diyor arada bir tweet atıyor. Biz şunu söylüyoruz, Biz Ankara’nın teknolojiyle gençlere açılan her türlü imkânla birleşmesini istiyoruz tabi ki de. 5 yıl önce açalım vaatlerine bakalım, her ilçede kütüphane yapılacaktı Gölbaşı’nda büyük bir İngilizce köyü kurulacaktı, Mamak’ta teknoloji üniversitesi açılacaktı, Ankara en ucuz ulaşıma sahip olacaktı, Ankara’da metro ağları daha da artacaktı ama bakıyorsunuz yok. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2117199/ak-partili-zehranur-aydemirden-mansur-yavasa-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.