Şükrü Başdeğirmen kimdir?

2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'den Isparta Belediye Başkan adayı olarak seçilen Şükrü Başdeğirmen yeniden aday gösterildi. Peki Şükrü Başdeğirmen kimdir?
Ankara Masası
|
07 Ocak 2024, Pazar - 15:13
Şükrü Başdeğirmen kimdir?

1962 yılında Isparta'da doğan Şükrü Başdeğirmen, ilk ve orta öğrenimini Isparta'da tamamladıktan sonra lisans eğitimini İşletme Fakültesinde, yüksek lisansını ise Süleyman Demirel Üniversitesi'nde gerçekleştirdi.

İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörlerine ilgi duyan Başdeğirmen, kariyeri boyunca çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir.

Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevleri üstlenmiştir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Başdeğirmen, 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde AK Parti'den Isparta Belediye Başkan adayı olarak seçilmiştir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2118711/sukru-basdegirmen-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.