Yılbaşı gecesi öldürülen Melek Nur’un katili yakalandı

İstanbul Fatih’te yılbaşı gecesi başından vurularak yaşamını yitiren 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’i öldürdüğü gerekçesiyle aranan Ercan Ş., Alibeyköy’de polis operasyonuyla yakalandı. 48 suç kaydı olduğu belirlenen zanlı tutuklandı.
DHA
|
11 Ocak 2024, Perşembe - 15:23
Yılbaşı gecesi öldürülen Melek Nur’un katili yakalandı

Olay, 00.16 sıralarında yılbaşı gecesi İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelmişti.

Melek Nur Özgener, başından tabancayla vurularak ağır şekilde yaralanmış halde hastaneye bırakılmıştı.

Genç kız, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetmişti.

Olay anında Özgener'in vurulduğu otomobilde olan Nisa A. bir arkadaşı ile buluştuklarını bu sırada o kişinin silahını çıkararak "Seni mi vurayım, yoksa seni mi vurayım" şeklinde yaşa yaptığını ve silahın aniden patladığını arkadaşının vurulduğunu söylemişti.

Yakalandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli şahısın izini önceki gün  Alibeyköy’de buldu. Arkadaşının evinde saklandığı bilgisine ulaşılan Ercan Ş. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Ercan Ş. polislere olayın kaza sonucu meydana geldiğini söylerken, resmi ifade vermedi ve  susma hakkını kullandı.

48 suçtan kaydı varmış

Şüpheliyle birlikte ele geçirilen ve olayda kullanıldığı değerlendirilen 9 mm çapında tabanca incelenmek üzere polis laboratuvarına gönderildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha önceden 48 suç kaydı bulunduğu ortaya çıkan zanlı Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2119487/yilbasi-gecesi-oldurulen-melek-nurun-katili-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.