Polatlı Kaymakamı Bulacak vaka sayılarının düşüşe geçtiğini müjdeledi

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Kaymakam Murat Bulacak’ın katılımıyla koronavirüs denetimi gerçekleştirildi. Bulacak, vakaların önceki haftalara göre yüzde 50'nin altına düştüğünü vurguladı.
Büşra Bayrak
|
01 Ekim 2020, Perşembe - 15:53
Polatlı Kaymakamı Bulacak vaka sayılarının düşüşe geçtiğini müjdeledi

İçişleri Bakanlığı'nın 'Sağlık İçin, Hepimiz İçin' sloganıyla 81 ilde başlattığı koronavirüs tedbirleri kapsamında, Polatlı'da, Kaymakam Murat Bulacak'ın katılımıyla denetim yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Cem Bilge’nin de katıldığı denetimlerde, Kaymakam Bulacak, hem duyarlılık çağrısı yaptı hem esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.  

Tek tek esnaflarla konuşan Bulacak, salgın süresince tedbirlere uyulması gerektiğini vurguladı. Bir vatandaşa maske uyarısında bulunan Bulacak, "Sigara içiyorum" cevabını alınca ''Sigara öldürür, maske yaşatır'' diyerek bir kez daha ikazda bulundu.

“Polatlılara dikkat ve gayretleri için teşekkür ediyorum”

Polatlı'da vakaların önceki haftalara göre yüzde 50'nin altına düştüğünü belirten Kaymakam Bulacak, ''İlçemizde de Covid-19 denetimlerini yoğun olarak gerçekleştiriyoruz. Sadece bizler değil bütün ekiplerimiz şu anda Polatlı genelinde yoğun bir şekilde denetimlerini gerçekleştiriyorlar. Vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen ile ilgili uyarılarımızı yapıyoruz. Polatlılara huzurlarınızda da teşekkür ediyorum. Gerçekten dikkatleri baya iyi durumda. Pazar yerini de gördük. Vatandaşlarımız maskelerini de takmış. Mesafelerine dikkat ediyorlar. Yine mutlu olduğumuz bir şey de rakamlarda yüzde 50'nin üzerinde düşüş var. Bizler dikkat ettiğimiz sürece, kendi tedbirlerimizi aldığımız sürece, sizlerin de gördüğü gibi hem rakamlar düşüyor hem de insanların sağlığı tehlikeye atılmamış oluyor. İnşallah daha fazla dikkat, daha fazla gayret ile bu virüsten kurtulacağız.” dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/212062/polatli-kaymakami-bulacak-vaka-sayilarinin-dususe-gectigini-mujdeledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.