Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çifti Londra'ya taşınıyor!

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çifti oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınıyor.
Ecem Çetin
|
29 Ocak 2024, Pazartesi - 11:52
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çifti Londra'ya taşınıyor!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı Aile dizisi, salı akşamı final bölümüyle ekrana gelecek. 

Dizisi final yapacak olan ve çekimleri tamamlanan ünlü oyuncu dinlenmeye çekildi. Yakışıklı oyuncunun planmış yeni bir projesi yok. 

Oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve beğeni toplayan oyuncu, özel hayatıyla da gündeme gelen bir isim... 

Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında ünlü modacı Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturdu. 

Mutlu evlilikleriyle göz dolduran magazin dünyasının örnek çifti  Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti 2022 yılında oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. 

Oğullarının yüzünü göstermek konusunda oldukça titiz davranan Tatlıtuğ çifti,  zaman zaman birlikte çekildikleri kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. 

Oğullarının eğitimi için gidiyorlar 

İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ve Kurt Efe'ye oldukça düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çift radikal bir karar verdi. 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ünlü çift, oğulları Kurt Efe’nin eğitimi için İngiltere’nin başkenti Londra’ya taşınma kararı aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2122511/kivanc-tatlitug-ve-basak-dizer-tatlitug-cifti-londraya-tasiniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.