Türkiye'deki ligler ertelendi

Ankara Masası
|
21 Mart 2020, Cumartesi - 17:04
Türkiye'deki ligler ertelendi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'deki liglerin ertelendiğini ve bu kararın ortak alınan bir karar olduğunu açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’da Federasyon Başkanları ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu toplantının ardından “Bu süreçte pek çok karar alındı ve bu kararlar çerçevesinde voleybol, basketbol ve futbol başkanımız ile birlikte bu kararları tekrar mütalaa ettik ve liglerin ertelenmesine hep birlikte karar verdik” dedi.

EN ERKEN KARAR ALAN ÜLKEYİZ

Kasapoğlu, seyircisiz oynatılma kararını Avrupa'daki vaka sayısına bakıldığında en erken alan ülkenin Türkiye olduğunu belirtti.

BAŞLAMA TARİHİ BELLİ DEĞİL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yaptığı açıklamada, "Bir çalışma grubu oluşturup bundan sonraki yol haritamızı hep beraber tespit edeceğiz. Hedefimiz, liglerimizin en kısa sürede başlaması. Bunun için çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız ve takvimi olumlu gidişi gözleyerek tarihleri belli edeceğiz” dedi.

KARAR BİZLERİ MUTLU ETTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da ertelemenin kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, “Camiaların beklediği kararı daha önce seyircisiz olarak alınan kararın erteleme olmasını duymak, bizleri mutlu etti.” Öncelikle sağlık” dediğimiz süreçlerde devlet olarak atılmış adımların spor camiası adına da atılmış olması mutlu etti" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2123/turkiyedeki-ligler-ertelendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.