Resident Evil 3: Remake Denuvo'su kaldırıldı

Capcom, Resident Evil 3 remake için yayınladığı yeni güncelleme ile Denuvo anti-tamper teknolojisini, oyunun PC versiyonundan kaldırdı.
Ankara Masası
|
01 Ekim 2020, Perşembe - 17:42
Resident Evil 3: Remake Denuvo'su kaldırıldı
Çıkışından 181 gün sonra Denuvo'nun kaldırılmasıyla Resident Evil 3 Remake korsana düştü.
Capcom, Resident Evil 3 Remake'in PC sürümü için Denuvo anti-tamper(kurcalama önleme) teknolojisini kaldıran yeni bir güncelleme yayınladı.
Denuvo teknolojisi oyunun performansını etkilemese de, bazı oyuncuların oyunun artık Denuvo teknolojisini kullanmadığı için mutlu olacakları kesin.

Capcom'un  PC sürümlerini takip edenler için bu şaşırtıcı bir durum değil. 2019'da Japon şirket Capcom, Denuvo'yu Resident Evil 2 Remake'den de çıkarmıştı.

Resident Evil 3 Remake, Resident Evil 3: Nemesis'in 1999 sürümünün yeniden tasarlanan hali. Yeniden yapılanan Resident Evil 3, Capcom'un tescilli RE Motorunu kullanarak yeni fikirleri ve en son teknolojiyi kullanıyor.

Orijinal hikayesine ve ortamına yeni bir dokunuş getirmenin yanı sıra Resident Evil 3 Remake, yeni oyun deneyimleri sunuyor. Ayrıca, Resident Evil 3 Remake oyunculara hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modların keyfini çıkarma şansı veriyor.

Resident Evil 3 Remake'den bahsetmişken, "Resident Evil Village" haberine göz atmayı unutmayın.

http://www.ankaramasasi.com/haber/212433/resident-evil-3-remake-denuvosu-kaldirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.