Husumetlisine ateş etti, 2 çocuğu vurdu

Ankara Polatlı’da sokakta tartıştığı husumetlisine ateş eden Ahmet Nuri Ö, evlerine gitmekte olan 8 yaşındaki iki çocuğu da vurdu. Şehrin ortasındaki eşkıyalığa polis müdahale etti.
Kaynak: DHA
|
22 Şubat 2024, Perşembe - 23:41
Husumetlisine ateş etti, 2 çocuğu vurdu

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Saldırı esnasında çıkan kurşunlar, tartışmanın taraflarından biri ile tesadüfen olay yerinden geçmekte olan iki çocuğa isabet etti. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

SOKAK ORTASINDA ÇIKAN KAVGA SİLAHLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Polatlı Turan Caddesi üzerinde gerçekleşen olay, akşam saatlerinde yaşandı. Daha önceden aralarında husumet bulunan Ahmet Nuri Ö. ve Muhammet Doğan T., cadde üzerinde karşılaşınca aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Nuri Ö., yanında taşıdığı tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda, Muhammet Doğan T. ile birlikte, evlerine gitmekte olan M.D. (8) ve Y.Ç. (8) isimli iki çocuk da yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI, BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevre hastanelere sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Muhammet Doğan T.'nin hayati tehlikesi olduğu belirlendi. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan saldırgan Ahmet Nuri Ö.'yü suç aleti tabancayla birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN ŞOK GÖRÜNTÜLER

Silahlı saldırının yaşandığı anlar, çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tartışmanın ardından Ahmet Nuri Ö.'nün tabancayla ateş açtığı ve bu sırada Muhammet Doğan T.'ye kurşunların isabet ettiği, çevredeki vatandaşların olay yerinden kaçıştığı anlar yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2126084/husumetlisine-ates-etti-2-cocugu-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.