Doğa ve Çimen'in hamlesi! Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Yaşanan heyecan dolu gelişmeleriyle dikkat çeken ve cuma akşamları ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti bu akşam 54. bölümüyle ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2024, Cuma - 15:48
Doğa ve Çimen'in hamlesi! Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

İkinci sezonuyla Show TV'de cuma akşamları ekrana gelen ve reytinglerin zirvesinde yer alan   Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.  

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Alev’in hamile olduğunu öğrenen Abdullah’ın ilk işi onu ziyaret etmek olur. Ancak Alev kararlıdır, kararından dönmeyecektir. Abdullah bu konuda Sönmez’den yardım istese de Sönmez olumlu yaklaşmaz. Hamilelik konusunda Abdullah çocukları tarafından da büyük tepki görmektedir. Görkem’le yalnız konuşmak için fırsat kollayan Fatih, Yusuf’u onun peşine takar ve istediği fırsatı yakalar. Görkem ve Fatih ertesi gün buluşarak çok eğlenceli bir gün geçirirler ve birbirlerinden kopamayacaklarına karar verirler. Kanalda çalışan bir güvenlik görevlisi Kıvılcım’a gelerek bir yakını için yardım ister. Kıvılcım ve Rüzgar sorunu çözmek üzere harekete geçerler. Nilay, altınları bozdurup parasını da kaybettiğini Mustafa’ya itiraf etmek zorunda kalır. Çimen’in durgunluğunu fark eden Doğa, onu sıkıştırır. Çimen ağlayarak Gökhan meselesini ablasına anlatır. Birlikte Gökhan’ın karısına olanları anlatmaya karar verirler. Bu kararlarını uygulamaları olayları çok daha büyütecek ve inanılmaz sonuçlar doğuracaktır. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.      

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128324/doga-ve-cimenin-hamlesi-kizilcik-serbeti-yeni-bolumuyle-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.