Futbolda fon vurgunu davasında Arda Turan'dan şaşırtan sözler

Futbol dünyasındaki çok sayıda ismi ağına düşürerek 43 milyon dolarlık vurgun yapan bankacı Seçil Erzan 4. defa hakim karşısına çıktı. Dolandırılan kişilerin arasında olan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ise parasını almasın durumunda Erzan'dan şikayetçi olmayacağını söyledi. "Ben biraz safım" sözleriyle Turan mahkeme salonundakileri şaşırttı.
Onur Çetinkaya
|
08 Mart 2024, Cuma - 17:14
Futbolda fon vurgunu davasında Arda Turan'dan şaşırtan sözler

Bankacı olan Seçil Erzan, aralarında  Galatasaraylı eski futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan ile Fernando Muslera'yı  Fatih Terim Fonu adıyla sistem kurup ünlü futbolculardan yüksek kar vaadiyle para topladı.

Aralarında Fatih Terim'in kızı buse Terim'inde olduğu kişilerden 43 milyon doları kendi hesabına geçiren Erzan hakkındaki iddianame, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Diğer şüphelilerin ise 4 yıl 6 aydan 97 yıl 6 aya kadar hapisleri istendi.

Futbolda fon vurgunu davasında Seçil Erzan bugün 4.kez hakim karşısına çıktı.

Diğer duruşmalara katılmayan ve zorla getirilme kararı olan Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera, müşteki sıfatıyla davaya katıldı.

Duruşmada ifade veren Arda Turan, parasını almak istediğini hatta parasını alması durumunda Erzan'dan şikayetçi olmayacağını ifade etti.

Hayatında hiç faiz almadığını söyleyen Turan, Erzan'ın kendisini fona ikna ettiğini söyledi.

Fon dolandırıcılığında 7.4 milyon euro kaybettiğini ifade eden Turan, kimseyi dolandırmadığını da belirtti. 

Erzan'a parasını kaptırmasını saf olmasına bağlayan Arda Turan, " Ben biraz safım, saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın. Paramı alayım ceza yatmasın." dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128337/futbolda-fon-vurgunu-davasinda-arda-turandan-sasirtan-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.