Dilan Polat cezaevinde boncuk diziyor

Geçtiğimiz Kasım ayında Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede yeni hobi edindi. Boncuktan süs eşyaları yapan Polat ilk hediyeyi bakın kime gönderdi.
Esra Koçak
|
09 Mart 2024, Cumartesi - 10:04
Dilan Polat cezaevinde boncuk diziyor

Kafasına taktığı dolarları, lüks arabaları, jeti ve yaşantısıyla sık sık “görgüsüz” yorumlarının hedefi olan Dilan Polat cezaevinde de gündem olmaya devem ediyor.  Polat'ın yeni hobisini görenleri şaşırttı. Polat, yakın arkadaşı Sevim Alan'a cezaevinden kendi elleriyle yaptığı boncuktan bir süs eşyası gönderdi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.


Her hafta başından güller yağan Dilan Polat, eşinin uçak kiralamasıyla bazen de "1 günde 750 bin lira harcıyorum", "Kahvemi altın tozuyla içiyorum" açıklamalarıyla Türk halkını şoke eden Dilan Polat'ın cezaevinde yeni hobisi ortaya çıktı.

Yaptığı boncuk süslerinden birini de sık sık cezaevinden takipçilerine haber ileten yakın arkadaşı Sevim Alan’a hediye etti.

Sevim Alan daha önce Dilan Polat’ın eşi Engin Polat 'a "Dayadınız ilacı kadına, bitirdiniz hayatını. Dünya sizin olsa ne olur, yaktınız güzelim Nilda'yı. Kızlar annelerinin kaderini yaşamamalıydı. Ticaretiniz batsın." şeklinde ateş püskürmüştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2128399/dilan-polat-cezaevinde-boncuk-diziyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.