ABD başkanı Trump ve eşi Melania Trump koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania'nın koronavirüs testi pozitif çıktı.
Zeliha Demirci
|
02 Ekim 2020, Cuma - 08:52
ABD başkanı Trump ve eşi Melania Trump koronavirüse yakalandı

İlk olarak Trump’ın danışmanlarından Hope Hicks’in koronavirüs testini pozitif olduğu açıklanmıştı. Başkan Trump’la birlikte sık sık Air Force One’da seyahat eden Hicks’in, Ohio’da Biden’la televizyonda karşı karşıya geldiği etkinlikte de Trump ile birlikte olduğu öğrenildi.

Danışman Hicks’in koronavirüse yakalanmasını üzerine Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Donald Trump, “Hope Hicks hiç ara vermeden çok sıkı çalışan biri. Koronavirüs testleri pozitif çıktı. Korkunç! First Lady ve ben test sonuçlarımızı bekliyoruz. Bu süreçte biz de karantinada olacağız.” dedi.

Kısa süre sonra ikinci bir paylaşım yapan Trump, “First Lady ve benim Covid-19 testlerimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecimize hemen başlayacağız. Bunu beraber atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Düzenli olarak test uygulanan ABD Başkanı Donald Trump, salgınla ilgili uyarıları hiçe saymasıyla tepki çekiyordu. Seçimler öncesinde mitinglere hız veren Trump, tüm uyarılara rağmen binlerce kişinin bir arada olduğu ortamlarda insanlara sesleniyordu. Trump’ın, Nevada’da bir fabrikada düzenlediği etkinlik medyada geniş yer bulmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/212991/abd-baskani-trump-ve-esi-melania-trump-koronaviruse-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.