Hafize Gaye Erkan'ın nerede olduğu ortaya çıktı

Merkez Bankası başkanlığı görevinden istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın, eşi ve oğluyla birlikte boğazdaki lüks bir otelde tatil yaptığı ortaya çıktı. İstifasının ardından sessizliğini koruyan Erkan'ın nerede olduğu merak konusu olmuştu.
Afife Kaya
|
20 Mart 2024, Çarşamba - 11:56
Hafize Gaye Erkan'ın nerede olduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda Merkez Bankası başkanlığı görevinden istifa eden Hafize Gaye Erkan'ın, uzun bir sessizliğin ardından nerede olduğu ortaya çıktı. Erkan'ın, eşi Batur Biçer ve oğlu Aslan Selim ile birlikte boğaz manzaralı lüks bir otelde tatil yaptığı belirtildi.

Hafize Gaye Erkan, 8 Haziran 2023 tarihinde Merkez Bankası Başkanlığı görevine getirilmiş ve Şubat ayında istifa etmişti. İstifasının ardından uzun bir süre sessizliğini koruyan Erkan'ın, nerede olduğu merak konusu olmuştu.

Patronlar Dünyası'ndan Toygun Atilla'nın haberine göre; Hafize Gaye Erkan, eşi ve oğluyla birlikte Four Seasons Otel'de konaklıyor. İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzarasına hakim olan otelde tatil yapan Erkan'ın, gözlerden uzak bir şekilde dinlendiği belirtildi.

Hafize Gaye Erkan'ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, kişisel nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını ifade etmişti. Ancak istifasıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Hafize Gaye Erkan'ın, istifa sonrası sessizliğini bozduğu ve ailesiyle birlikte keyifli bir tatilin tadını çıkardığı belirtiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2130003/hafize-gaye-erkanin-nerede-oldugu-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.