Nihat Doğan: “Televizyonların reyting meleğiyim”

Ünlü türkücü Nihat Doğan, konuk olduğu bir YouTube programında kendisine gelen eleştirilere çok sert tepkiler verdi.
Zeliha Demirci
|
02 Ekim 2020, Cuma - 10:09
Nihat Doğan: “Televizyonların reyting meleğiyim”

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da sunduğu bir programa konuk olan Nihat Doğan kendine yöneltilen eleştirilere ateş püskürdü. Ünlü türkücü, “İkimiz de antipatik bulunuyoruz, siz bundan rahatsız mısınız?” sorusuna “20 yıldır antipatik bir adam televizyonların reyting meleği olur mu? Adam Survivor’a gidiyor, Survivor’u yerinden oynatıyor.” cevabını verdi.

"Kimsenin söylemeye cesaret edemediği sözleri söyledim"

Nihat Doğan, “ Bence burada algısal bir sorun var. Her şey sosyal medya mı? Beni seven bir sürü anne var. Neye göre antipatiğiz. Ben aslında kimsenin söylemeye cesaret edemeyeceği zamanlarda cesurca söylemlerde bulundum.” ifadelerini kullandı.

"Kimsenin doğruları duymaya tahammülü kalmamış"

Çağlayan’ın “Sosyal medyayla aranıza bir mesafe mi koydunuz?” sorusuna Nihat Doğan, ” Evet artık çok kirli buluyorum orayı. Okan Bayülgen’in programında konusu açılmıştı, niye Twitter’a girmiyorsun demişti. O zaman eğlenceliydi, hayatın bir rengi vardı. Herkesin kendine göre bir rengi vardı, çok güzel dostluklarım oluyordu. Fakat toplumun aşırı derecede politize olması, siyasal zehirle zehirlenmesi, popülize olması körlüğe yol açıyor. Kimsenin doğru bir şeyi duymaya tahammülü kalmamış ki.” yanıtını verdi.

"İtibar suikastliği, haysiyet cellatlığı yapılıyor"

Doğan sözlerine, “Twitter siyasal bir cephe haline dönüşmüş. Bir savaş alanı, siyasi olarak kendisiyle aynı yerde bulunmayana karşı düşmanlaştırma, yok etme, bir itibar suikastliği, haysiyet cellatlığı… Ben Allah birdir diyorum hadi canım Allah bir olur mu? diyorlar. Yahudi de Allah bir diyor Hristiyan da ama Nihat Doğan Allah bir deyince hadi canım diyorlar.” şeklinde devam etti.

"Körleşmiş bir zihniyete ben ne yapabilirim?"

“Asya’dan Avrupa’ya suyun üstünde yürüsem, bu da yüzme bilmiyor diyecek kadar körleşmiş bir zihniyete ben ne yapabilirim ki?” diyen Nihat Doğan’ın kendisiyle barışık olduğuna dikkat çekerek nerede yanlış yaptığının yanıtını aradığını ifade etti. Ünlü türkücü, bu sorunun cevabını şu şekilde verdi: 

"Sanki ülkemin domuzu Avrupa'nın domuzundan güzel bakıyor dedim"

“Bakıyorum yanlış yaptığım bir yer yok ki. Ben demişim ki memleketimin koyunu bile Avrupa’nın koyunun daha farklı bakıyor. Ya Allah aşkına Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Sanki bana göre ülkemin domuzu Avrupa’nın domuzundan farklı bakıyor demişim gibi bir tepki… Memleket sevgisini bir koyunun bakışlarına indirmişim çıtaya bakar mısınız? Bunu algılayabilecek bir zihnin olması, beynin olması lazım.” 

http://www.ankaramasasi.com/haber/213157/nihat-dogan-televizyonlarin-reyting-melegiyim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.