Başkan Özbek’ten Süper Kupa açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Kupa maçına genç takımıyla çıkacağı açıklamasına yanıt verdi. Özbek, maçta umutlu olduklarını ve tarihin bu müsabakayı yazacağını belirtti.
Afife Kaya
|
05 Nisan 2024, Cuma - 20:24
Başkan Özbek’ten Süper Kupa açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Kupa maçına genç takımıyla çıkacağı açıklaması hakkında yorum yaptı. Özbek, maçta umutlu olduklarını ve tarihin bu müsabakayı yazacağını belirtti.

Dursun Özbek ayrıca, depremden etkilenen bölgeleri ziyaret etmek için Şanlıurfa'ya erken geldiklerini ve Galatasaray olarak bu bölgelere yoğun bir ilgi gösterdiklerini dile getirdi. Maç gelirinin depremzedelere verilmesi planlanırken, Şanlıurfa halkının da bu önemli derbiyi izlemesini umut ettiklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin maça genç takımıyla çıkma kararına karşın, Başkan Özbek maçın keyfinin mahrum edilmemesi gerektiğini vurguladı ve tüm taraftarlara bu önemli derbiyi izleme fırsatı tanınması gerektiğini savundu.

Başkan Dursun Özbek, Turkcell Süper Kupa maçının oynanmaması veya yarıda kalması durumunda kupa töreninin olmama ihtimaline ilişkin maçın keyif verici bir tarafı olduğunu ve taraftarların beklentilerinin göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2132640/baskan-ozbekten-super-kupa-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.