Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle ekrana gelecek mi?

59. bölümü merakla beklenen Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünün yayınlanıp, yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle ekrana gelecek mi? Detaylar haberimizde...
Ecem Çetin
|
10 Nisan 2024, Çarşamba - 19:38
Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle ekrana gelecek mi?

Show TV'de izleyicisiyle buluşan, iki sezondur devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamı ekrana geliyor.

Her hafta reytinglerin zirvesinde yer alan Show TV'nin sevilen dizisi, izleyicisini ekran başına kilitliyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 59. bölümünün cuma akşamı ekrana gelip, gelmeyeceği dizinin fanları tarafından oldukça merak ediliyor.

Peki, Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü var mı? Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle ekrana gelecek mi?

Sevilen dizi, bayram haftası olması nedeniyle ekrana gelmeyecek. Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 59. bölümü 19 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak.

58. bölümde neler yaşandı?

Dizinin ekrana gelen 58.bölümünde; Görkem’in kendi okuduğunu bilen biri olmasının şaşkınlığını yaşayan Pembe bu durumu oğluna anlatmak istese de Fatih’in tepkisiyle karşılaştı. Fatih ve Görkem’in evliliğine vesile olan Pembe büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Doğa, Cemre’yi köşke getirdiğinde Görkem’le gerginlik yaşarken Nilay, Giray’la kardeş olduğunu ispatlamak için ısrarından vazgeçmedi. Nilay’ın DNA testi ısrarı Doğa ve Giray’in birbirlerini daha yakından tanımasına neden oldu. Aynı evi paylaşmaya başlayan Kıvılcım ve Ömer’in ev hallerinin büyük beğeni topladığı bölümde Otizm Farkındalık Günü’ne Kıvılcım, özel öğrencisi Muhammed ve annesi Kübra’yı televizyon programına çıkararak dikkat çekti. Ayrıca televizyon programıyla ödül alan Kıvılcım’ın törenine katılan Çimen’in sürprizi, onu annesiyle yeniden karşı karşıya getirdi.Nursema’nın Rüzgar’la yüzleştiği soluksuz izlenen bölümde, Rüzgar’ın itirafıyla köşeye sıkışan Nursema istifa etti. Umut’un sahne aldığı mekana giderek sürpriz yapmak isteyen Nursema, Umut’un albüm tanıtım gecesi olduğunu öğrendi. Umut’un yalan söylediğini anlayan Nursema evliliğinde yeni bir krizin eşiğine geldi. Pembe’yi itmediğini ve masum olduğunu ispatlamak isteyen Alev, lokantaya giderek Pembe’yle yüzleşti. Pembe’nin gerçekleri itiraf etmesi için çabalayan Alev istediğini alamasa da bölümün final sahnesinde yaşananlar izleyenleri şoke etti. Ayrı olan Abdullah ve Alev’in barıştığı ve yeni bir ev kurdukları bölümün final sahnesinde ortaya çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2133258/kizilcik-serbeti-yeni-bolumuyle-ekrana-gelecek-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.