TFF heyeti, UEFA Stratejik Toplantısı’na katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti, UEFA Bölgesel Federasyonlar Stratejik Toplantısı’na katıldı.
DHA
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 06:19
TFF heyeti, UEFA Stratejik Toplantısı’na katıldı

UEFA'nın organize ettiği Bölgesel Federasyonlar Stratejik Toplantısı, 16 Nisan'da Tiran'da gerçekleşti. Katılımcılar arasında UEFA ve üye federasyon delegeleri yer aldı. Toplantı, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Arnavutluk Futbol Federasyonu'nun merkez binasında düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve UEFA ile FIFA ilişkilerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, Genel Sekreter Taner Senseven ve Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları'nı içeren bir heyet, Türkiye'yi temsil etti.

Toplantıya, UEFA Bölgesel Federasyonlar Direktörü Zoran Lakovic ve UEFA'nın üst düzey profesyonelleri de katıldı. Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kıbrıs, Yunanistan, Kosova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya Futbol Federasyonları'ndan temsilcilerin katıldığı görüldü.

UEFA tarafından finanse edilen dayanışma ödemelerinin yeni planlaması, hakemlik ve futboldaki yeni trendler gibi birçok konunun yanı sıra, mevcut sezonun sona ermesinden sonra UEFA kulüp müsabakalarında uygulanacak olan yeni formatla ilgili detaylar da ele alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134000/tff-heyeti-uefa-stratejik-toplantisina-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.