Antalya'da 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan yabancı uyruklu sürücü tutuklandı

Antalya'da babasının tartıştığı 2 kişinin üzerine minibüs sürerek, birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına sebep olan yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.
AA
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 07:15
Antalya'da 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan yabancı uyruklu sürücü tutuklandı

Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'nde, yabancı uyruklu bir iş yeri sahibi ile çalışanları arasında bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından, iş yerinden çıkan ve iş yeri sahibinin oğlu olduğu belirlenen Ahmad A, minibüsle yolun karşısına geçmekte olan 2 işçiye çarptı.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan Muhammed Ali B. ile Abdurrahman B, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, yaralılardan Muhammed Ali B, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaçan sürücü Ahmad A. daha sonra polis ekiplerince yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde, iş yerinde tartışmanın ardından yol kenarına çıkan 2 kişiye hızla gelen minibüsün çarptığı görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134002/antalyada-1-kisiyi-olduren-1-kisiyi-yaralayan-yabanci-uyruklu-surucu-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.