Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan “ablam Uğur Dündar hakkındaki babalık davasında DNA raporuna itiraz edecek” çıkışı

Uğur Dündar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun ablasının kimliği ortaya çıktı. Uğur Dündar’ın “DNA raporu çıktı, biyolojik baba değilim” açıklamasına karşın Nebioğlu, ablasının DNA raporuna itiraz edeceğini açıkladı. Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için yardım istediği Müge Anlı’nın programına çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 13:43
Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan  “ablam Uğur Dündar hakkındaki babalık davasında DNA raporuna itiraz edecek” çıkışı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yeni açıklamalarıyla tekrar gündem oldu.

Biyolojik annesi Suphiye Orancı’nın Almanya’daki evliliğinden 2 çocuğu olduğunu belirten Nebioğlu, Türkiye’de ise evlilik dışı ilişkiden 4 çocuğu olduğunu söylemişti.

Kendisi ve ikizleri dışında ablasının  babasının da medya dünyasından ünlü bir isim olduğu yönündeki sözleri üzerine ablanın kimliği de merak konusu oldu.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, abla Dilara G. Evli ve Isparta’da yaşıyor.

Uğur Dündar hakkında babalık davası açan Dilara G. Gözlerden uzak kalmayı tercih ediyor.

Duygu Nebioğlu’nun açıklaması üzerine Uğur Dündar X hesabından “Adli Tıp Kurumu incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddialarını reddetti açıklaması yapmış ve konunun kendisi için kapandığını duyurmuştu.

Dündar, bu açıklamasına rağmen kendisine hakaretler edildiğini belirterek “Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz... Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek!..” paylaşımı yaptı.

Dündar bu açıklamaları yaparken Duygu Nebioğlu, ablasının DNA raporuna itiraz edeceğini dile getirdi. Nebioğlu, “Mahkeme süreci hâlâ devam ediyor. Hukuk mücadelemiz de devam ediyor” şeklinde konuştu.

"DNA testi sonucuna da itiraz edeceğiz" diyen Nebioğlu, öte yandan biyolojik annesini bulmaya odaklandı.

Müge Anlı’ya çıkmak istediğini açıklayan Nebioğlu’na ünlü programcı “kapımız açık” yanıtını vermişti.

Duygu Nebioğlu, Müge Anlı’ya da konuk oldu.

Dört kız kardeş olarak en büyük isteklerinin annelerinin bulmak olduğunu belirten Nebioğlu, “Annem konuşursa zaten her şey çözülecek. Benim mücadelem de annemi bulmak için” dedi.

Nebioğlu, Müge Anlı’nın programında bir kere daha hayat hikayesini paylaştı.





http://www.ankaramasasi.com/haber/2134051/metin-akpinarin-kizi-duygu-nebioglundan-ablam-ugur-dundar-hakkindaki-babalik-davasinda-dna-raporuna-itiraz-edecek-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.