Aybüke Pusat, alkollü yakalandı ve ehliyetine el konuldu!

Şimdilerde Teşkilat dizisinde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Aybüke Pusat, dikkat çeken bir iddia ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, trafikte alkollü halde yakalanırken, ehliyetine el konuldu.
Ecem Çetin
|
19 Nisan 2024, Cuma - 11:24
Aybüke Pusat, alkollü yakalandı ve ehliyetine el konuldu!

2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan ünlü oyuncu Aybüke Pusat, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Medcezir dizisiyle kariyerine başlamıştır. Dizide Elif karakterini canlandıran ünlü isim, adını bu dizi ile duyurdu. 

Ünlü isim büyük çıkışını ise Söz dizisiyle yapmıştır. Bahar karakteriyle kamera karşısına geçen  Aybüke Pusat, bu dizi sayesinde daha da ünlenmiştir. 

Pusat, daha sonra "Her Yerde Sen" ve "Sıfırıncı Gün" dizilerinde rol almıştır. 

Kariyerine hızla devam eden ünlü oyuncu, şimdilerde ise TRT 1'de ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinde izleyicisinin karşısına çıkıyor. 

Sevilen dizide Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topluyor. 

Her Yerde Sen dizisinde birlikte oynadığı Furkan Andıç ile aşk yaşadığı haberi uzun süre konuşulan Aybüke Pusat, şimdi ise dikkat çeken bir iddia ile gündeme geldi. 

Alkollü yakalandı 

Ünlü oyuncunun, Etiler'de önceki gece polis çevirmesine takıldığı ve yapılan kontrollerde alkollü olduğu bilgisi gündeme geldi.

Posta'da yer alan habere göre; Ünlü oyuncunun ehliyetine el konuldu ve oyuncunun aracı emniyet otoparkına götürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134397/aybuke-pusat-alkollu-yakalandi-ve-ehliyetine-el-konuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.