Bugün Kızılcık Şerbeti günü... 59. bölümüyle ekrana gelecek

Show TV'de cuma akşamları ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam 59. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak? İşte yanıtı...
Ecem Çetin
|
19 Nisan 2024, Cuma - 12:03
Bugün Kızılcık Şerbeti günü... 59. bölümüyle ekrana gelecek

İkinci sezonuyla dikkatleri üzerine çeken, cuma akşamları milyonların izlediği  Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.   

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Alev’in, Pembe’yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır. Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar. Nilay’ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet çıkar. Çimen’in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır. Görkem’in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller. Son bir kez konuşmak için Umut’un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır. 

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.    

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134399/bugun-kizilcik-serbeti-gunu-59-bolumuyle-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.