Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan 'ciddi bir borç yükümüz var' çıkışı!

Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafı, 31 Mart seçimlerinde Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Yakup Odabaşı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye borcuyla ilgili konuşan Odabaşı, "Belediyenin borcunu bölersek herhalde kişi başına en çok borç düşen ilçeyiz. ​Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var" dedi.
Ecem Çetin
|
19 Nisan 2024, Cuma - 17:13
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan 'ciddi bir borç yükümüz var' çıkışı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ankara'da pek çok belediye el değiştirdi.

Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan Cumhuriyet Halk Partisi,  16 AK Parti ise 8 belediyeyi kazandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde olan Gölbaşı Belediyesi'ni CHP Yakup Odabaşı ile kazandı. 

Görevine başlayan  Yakup Odabaşı, şu sıralar ziyaretlerini gerçekleştiriyor. 

Yakup Odabaşı son olarak kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan  Gölbaşı Sanayi Kooperatifi Yönetimi ve Gölbaşı esnafını  Meclis Salonu’nda ağırladı.

Konuşma gerçekleştiren Odabaşı, önceliklerinin Gölbaşı esnafı olduğunu ve  ilçede ticaretin gelişmesi ve esnafın kazancının artması için projeler hayata geçireceklerini ifade etti. 

" Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var"

Belediyenin borcuna değinen Görevine başlayan Yakup Odabaşı, şu ifadeleri kullandı; 

 “Gölbaşı’mızın nüfusu 150-160 bin arasında. Belediyenin borcunu bölersek herhalde kişi başına en çok borç düşen ilçeyiz. Keşke bunun karşılığında yatırımlar olsaydı, bizler de ‘devlette devamlılık esastır’ diyerek desteklerdik, devam ettirirdik. Bunları şikâyet için söylemiyorum. Var olan durumu en az olarak aktarmaya çalışıyorum. Piyasaya, devlete, bankaya ciddi bir borç yükümüz var.” 

Biraz zamana ihtiyaçları olduğunu ve bu süreyi aştıktan sonra yatırımlara başlayacaklarını söyleyen Odabaşı, vatandaşların taleplerini karşılayacaklarını belirtti. 

Yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade eden  Yakup Odabaşı, Gölbaşı'nın daha yaşanabilir, düzgün, temiz olması için çalışacaklarını söyledi. Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi'nin kurumsal yapısını koruyacaklarını sözlerine ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134440/golbasi-belediye-baskani-yakup-odabasindan-ciddi-bir-borc-yukumuz-var-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.