Gelinim Mutfakta 19 Nisan Cuma 2024, 10 Altın Bileziği Kim Kazandı? Çeyrek Altın Kimin Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

Gelinim Mutfakta programı 15-19 Nisan haftasının son gününe gelindi. Haftanın son gününde rekabet seviyesi daha da yükseldi. Çünkü haftanın son gününde çeyrek altın ve 10 altın bilezik kazanma şansı var. Ve tabii, en az puan alan gelin de her hafta cuma günü yarışmaya veda ediyor. Peki, haftanın son günü 19 Nisan 2024 Cuma Çeyrek Altını Kim Kazandı? 10 Altın Bileziği Kim Kazandı? 19 Nisan 2024 Cuma 'Gelinim Mutfakta'ya Kim Veda Etti? İşte detaylar...
Büşra Ünal
|
19 Nisan 2024, Cuma - 11:20
Gelinim Mutfakta 19 Nisan Cuma 2024, 10 Altın Bileziği Kim Kazandı? Çeyrek Altın Kimin Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

Gelinim Mutfakta 19 Nisan Cuma 2024,10 Altın Bileziği Kim Kazandı? Çeyrek Altını Kim Kazandı? Günün Kazananı Kim? Hangi Gelin Çeyrek Altını Kazandı? Hangi Gelin 10 Altın Bileziğin Sahibi Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti? İşte detaylar...

19 Nisan Cuma 2024, Haftanın son gününde 'Gelinim Mutfakta' programının gün birincisi çeyrek altın kazanan ismi, 10 Altın Bilezik Kazanan İsmi ve Yarışmaya Veda İsim sunucu Nursel Ergin tarafından açıklandı.

Yarışmacılar Burçin, Yeşim, Seda ve Damla arasında gerçekleşen kıyasıya mücadelenin sonunda, en yüksek puanı toplayan yarışmacı gün birincisi olup çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en çok puanını toplayan gelin de 10 altın bileziğin sahibi oldu. Haftanın en az puanına sahip olan yarışmacı gelin ise, yarışmaya veda etti.

Gün Birincisi Olup Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın En Çok Puanını Alarak 10 Altın Bileziğin Sahibi Kim Oldu? Yarışmaya Kim Veda Etti?

Haftanın son günü Cuma, heyecan dolu yarışma gününde kayınvalidelerden ve Nursel Ergin'den en fazla puanı alarak gün birincisi olan gelin, Yeşim oldu.

Haftanın son günü Cuma, heyecan dolu yarışma gününde haftanın en çok puanını alarak, 10 Altın bileziğin sahibi Yeşim oldu.

19 Nisan 2024 'Gelinim Mutfakta'ya Kim Veda Etti?

Nursel Ergin, haftanın birincisini ve 10 altın bilezik kazanan yarışmayı açıkladıktan sonra, haftanın ikincisini açıkladı.

Haftanın ikincisi 8 puan farkla Damla oldu. Aleyna'nın rahatsızlanması sonucu yarışmaya erken katılmak zorunda kalan Burçin elemeden muaf tutuldu.

Bu durumda yarışmadan Seda elenecekti, fakat bu hafta eleme olmadı. Seda, Burçin, Yeşim ve Damla gelecek hafta yarışmaya devam edecek. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134442/gelinim-mutfakta-19-nisan-cuma-2024-10-altin-bilezigi-kim-kazandi-ceyrek-altin-kimin-oldu-yarismaya-kim-veda-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.