Brandon Thomas kimdir?

Yunanistan Süper Ligi kulübü PAOK'ta forvet olarak oynayan İspanyol profesyonel bir futbolcu Brandon Thomas kimdir?
Suat Mutlu
|
20 Nisan 2024, Cumartesi - 17:09
Brandon Thomas  kimdir?

Brandon Thomas Llamas, 4 Şubat 1995 doğumlu İspanyol bir profesyonel futbolcudur. PAOK'ta forvet olarak forma giymektedir.

Kariyeri Mallorca Santanyí, Majorca'da İspanyol bir anneden ve İngiliz bir babadan doğan Brandon, RCD Mallorca'nın altyapısının bir ürünüdür. 12 Aralık 2012'de rezerv takım için dahi oynamadan profesyonel debutunu yaptı ve Sevilla FC'ye karşı oynanan Copa del Rey maçında Alejandro Alfaro'nun yerine geç bir oyuncu olarak sahaya çıktı.

Rennes Brandon, 10 Temmuz 2017'de Fransız kulübü Stade Rennais FC ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı. İlk yedi maçlarında sahaya çıkmadı, ancak sonraki maçlarında Dijon FCO'ya karşı oynanan Coupe de la Ligue üçüncü turunda başlangıç yaptı ve Adrien Hunou'nun galibiyet golünü asistledi.

Osasuna Fransa'da az fırsat bulduktan sonra Brandon, Temmuz 2018'de CA Osasuna'ya geçici olarak katıldı ve takımın La Liga'ya yükselmesi durumunda 2 milyon avro karşılığında kalıcı olarak transfer edilme opsiyonuyla bir sezonluk kiralık sözleşme imzaladı. 20 Mayıs 2019'da, Córdoba CF karşısında attığı penaltı golüyle ikinci lig şampiyonluğunu kazanan takıma katkıda bulundu.

Málaga 16 Temmuz 2021'de Brandon, ikinci ligdeki Málaga CF ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Costa del Sol'daki tek sezonunda dokuz gol attı.

PAOK 14 Temmuz 2022'de Brandon, Super League Greece kulübü PAOK FC ile bir yıllık sözleşme imzaladı. İlk sezonunda rakip Olympiacos FC'ye karşı 4-2'lik deplasman galibiyetinde iki gol attı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134611/brandon-thomas-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.