14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Kilis'te meydana gelen trafik kazasında, 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı araç kaldırıma çıkarak yayalara çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Kazanın ardından kaçan sürücü polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan birinin durumu ağır. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Afife Kaya
|
21 Nisan 2024, Pazar - 20:04
14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Kilis'te, bir çocuğun kullandığı araç kaldırıma çıkarak yayalara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, akşamüzeri Ekrem Çetin Mahallesi Prof. Haluk Timurtaş Caddesi'nde meydana geldi. 14 yaşındaki H.İ.Ö. tarafından yönetilen 79 AAS 993 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan C.H.E. (37), F.H.E. (5) ve Ramadan Şerif'e (63) çarptı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Ramadan Şerif'in hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerinden kaçan H.İ.Ö. ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralılardan C.H.E'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134788/14-yasindaki-cocugun-kullandigi-arac-kaza-yapti-olu-ve-yaralilar-var
Etiketler: Kilis kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.