Theocharis Tsingaras kimdir?

Süper Lig kulübü PAOK'ta orta saha oyuncusu olarak oynayan Yunan profesyonel futbolcu Theocharis Tsingaras kimdir?
Suat Mutlu
|
22 Nisan 2024, Pazartesi - 12:07
Theocharis Tsingaras kimdir?

Theocharis "Charis" Tsingaras, 20 Ağustos 2000 doğumlu Yunan Süper Lig kulübü PAOK'ta orta saha olarak oynayan Yunan profesyonel bir futbolcudur.

Kariyer Erken Kariyer: Tsingaras, İdari Bilimler, Ekonomi ve İletişim Okulu'na da kayıt oldu. 2010'da PAOK'a katıldığından beri, Tsingaras, 20 Ağustos 2000 doğumlu, yıllarca kilometreler katetmek suretiyle PAOK Akademisi'ni seçti.

2014-15 sezonunda U-15 şampiyonluğunda etkili bir rol oynayan ve 2015-16 sezonunda U-17'lerle şampiyon olan Tsingaras, ayrıca üç ardışık sezon boyunca U-19 takımıyla şampiyonluk yaşadı. Ayrıca UEFA Gençlik Ligi kampanyalarında da önemli bir oyuncu olarak yer aldı ve tabii ki her gençlik seviyesinde Yunanistan'ı temsil etti.

PAOK: 2019 yazında, ön sezon antrenmanları için birinci takım kadrosuna katıldı ve PEC Zwolle ile yapılan dostluk maçında forma giydi ve devamlılık ve sabırla çalışmaya devam etti, aynı zamanda belirgin bir gelişme kaydetti ve bu da eski teknik direktör Abel Ferreira'nın dikkatini çekti. 2020 ön sezonunda Ferreira'nın gözetiminde ilk kez Aris'e karşı oynadı ve 86. dakikada oyuna dahil oldu. 

Theocharis Tsingaras'ın PAOK ile sözleşmesini yenileme sürecinden bazı detaylar, artık kesinlikle gerçekleşeceği düşünülen bir şeyi ayırıyor. Ancak, anlaşmanın detayları henüz bilinmiyor. Konunun hemen kapatılması ve genç orta saha oyuncusunun yeni sözleşmesini imzalaması bekleniyor ve her şey, Abel Ferreira'dan bazı fırsatlar alacağını gösteriyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134871/theocharis-tsingaras-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.