Kızıl Goncalar'a yeni karakter! Savcı geliyor

Pazartesi akşamları ekranların vazgeçilmezi olan NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'a yeni bir oyuncu dahil oluyor.
Ecem Çetin
|
23 Nisan 2024, Salı - 09:30
Kızıl Goncalar'a yeni karakter! Savcı geliyor

Son dönemin en dikkat çeken projelerinden biri olan ve ilk bölümünden itibaren adından söz ettiren  Kızıl Goncalar dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. 

Özcan Deniz, Özgü Namal, Sitare Akbaş, Selen Öztürk, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Şerif Erol gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar, her hafta reytinglerin zirvesinde yer alıyor. 

Sevilen diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Dönence dizisinde rol alan ünlü oyuncu Didem İnselel diziye katılıyor. 

Savcı Evren geliyor

Didem İnselel, Kızıl Goncalar'da Savcı Evren karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Fani tarikatını inceleyecek olan Savcı Evren, aynı zamanda Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ve Mira Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin birlikteliğini sorgulayacak.

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Diziyi senarist Necati Şahin kaleme alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135031/kizil-goncalara-yeni-karakter-savci-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.