Siyasi isimlerden 23 Nisan mesajları!

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...Siyasi isimler sosyal medya hesaplarından bugüne özel paylaşım yaptılar.
Ecem Çetin
|
23 Nisan 2024, Salı - 10:55
Siyasi isimlerden 23 Nisan mesajları!

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... 

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu güzel gün her yıl coşkuyla kutlanıyor... 

Aynı zaman Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü...

Siyasi isimlerde sosyal medya hesaplarından 23 Nisan'a özel mesajlarını paylaştılar...

İşte isimlerin paylaşımları;

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde; kuvvetin milletin iradesine, makamın milletin kalbine, geleceğin de milletin evlatlarına ait olduğunu tüm dünyaya ilan ettiğimiz gündür... İstiklalimiz ve istikbalimiz için Birinci Meclis’imizin çatısı altında toplanan tüm kahramanlarımızın aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyen "küçük hanımların ve küçük beylerin", Cumhuriyetimizin en kıymetli mirasçıları olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Emperyalizme karşı savaşta Milli Mücadele'nin karargâhı haline gelen TBMM'nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve Türkiye'mizin yarınlarını inşa edecek olan umudumuz, gözümüzün nuru çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bizler ülkemizin ve bölgemizin daha huzurlu yarınları için çalışacak; yavrularımız ve Gazzeli mazlumlar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki çocuklar için “Yeni bir dünyayı” kurmak için hep beraber mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle İsrail'in soykırımı ve vahşeti altında can veren yavrularımıza Allah'tan rahmet diliyor; minik bedenleri ile zulme direnen gözü yaşlı çocuklara her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, " Bağımsızlık mücadelemizin en güçlü simgesi ve demokrasimizin tecelligahı olan TBMM'nin 104'üncü kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın ülkemiz çocukları başta olmak üzere; Gazzeli ve Doğu Türkistanlı çocuklar özelinde barışa ve sevgiye ihtiyacı olan tüm dünya çocukları için kutlu olmasını diliyorum. 104 yıl önce bizlere, bu kutsal vatanı ve Meclisi emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, " 104 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş gününü ulusal egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun." 

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor; Gazi Meclisimizin Kuruluşunun 104. Yıl dönümünde Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." 

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, " Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini temsil eden en kıymetli varlıklarımızın çocuklarımızın bayramı. Daha güçlü, daha bilinçli ve daha sorumlu bireyler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135041/siyasi-isimlerden-23-nisan-mesajlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.