Pursaklar Belediyesi'nde 23 Nisan'da koltuk değişimi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu bugün 4. sınıf öğrencisi İbrahim Polat’a devretti.
Ecem Çetin
|
23 Nisan 2024, Salı - 11:27
Pursaklar Belediyesi'nde 23 Nisan'da koltuk değişimi!

Bugün,  Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara en güzel armağanı olan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklar tarafından 81 ilde coşkuyla kutlanıyor... 

Öğrenciler, bugün doyasıya geçiriyor ve çeşitli etkinliklerle eğleniyor...

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl olduğu gibi geleneksel hale gelen 'koltuk devir teslim' törenleri yapılır. 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyarete gelen  Gümüşoluk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi İbrahim Polat’a devretti. 

Ertuğrul Çetin, yarınlarda bu makamları dolduracak olan çocukların, ülkeyi daha iyi noktalara taşıyacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Başkanlık koltuğunu  İbrahim Polat'a devrettiklerini söyleyen Çetin, azimle ve gayretle çalışarak kendilerinden bu koltuğu devir alacaklarını belirtti.    

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İbrahim Polat'tan aldıkları talimatlar ile çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı.

Çetin, ziyaretleri ile kendilerini mutlu eden öğrenciler başta olmak üzere  tüm çocukların  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığını ifade etti. 

Ertuğrul Çetin, şunları söyledi;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135045/pursaklar-belediyesinde-23-nisanda-koltuk-degisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.