Hasan Arat, Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Ankara'da önemli ziyaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret eden Arat, aynı gün Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından da kabul edildi. Dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Arat, her ziyarette özel olarak hazırlanan Beşiktaş formalarını takdim etti.
Afife Kaya
|
23 Nisan 2024, Salı - 17:51
Hasan Arat, Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirdi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Aslan da yer aldı.

Başkan Hasan Arat, ziyaret sonunda Cevdet Yılmaz'a isminin yazılı olduğu Beşiktaş formasıyla kulübün Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan Beşiktaş forması takdim etti.

Daha sonra Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat'ı parti genel merkezinde kabul ederek, görüşmede bulundu.

Ali Babacan, görüşmeye ilişkin, "Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat'ı Genel Merkezimizde ağırladık. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Dün Mansur Yavaş ile görüşmüştü

Hasan Arat dün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Yapılan açıklamada "Hasan Arat, ziyaretin sonunda Yavaş’a ismi yazılı olan ve Kulübümüzün Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırladığı Beşiktaş formaları takdim etti" ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135091/hasan-arat-ankarada-onemli-gorusmeler-gerceklestirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.